Canovelles, un dels municipis que impulsa el projecte Treball, Talent i Tecnologia

Dijous, 25 de març de 2021 a les 11:00

L’objectiu del projecte és acompanyar la transformació digital de les empreses i la formació de les persones en les tecnologies digitals necessàries per implementar processos de millora en el teixit empresarial.

Setze municipis del Vallès Oriental i el Consell Comarcal impulsen conjuntament el projecte Treball, talent i  Tecnologia en la cadena de valor de l’alimentació del Vallès Oriental. 

El projecte preveu realitzar accions de formació a les persones que estan treballant en les empreses d’aquest sector, així com a les persones desocupades en recerca de feina, una vegada diagnosticades les necessitats de les empreses i identificades les oportunitats de millora.

Treball, Talent i tecnologia disposa d’un pressupost total de 513.759,04€ i està finançat per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla de concertació “Xarxa de Governs Locals 2020-2023” i compta amb el suport de les organitzacions empresarials i sindicals que formen part de la Taula Vallès Oriental Avança (Pimec, UEI, CCOO, UGT) que des de l’any 2018 impulsa el Pla Estratègic de Promoció Econòmica de la comarca.

Les  bústies de contacte amb l’equip tècnic del projecte són TTT@vallesoriental.cat i empresagm@granollers.cat.

Disposeu de tota la informació d’aquest programa aquí.

Font: Consell Comarcal del Vallès Oriental

 

Darrera actualització: 25.03.2021 | 10:13