Canovelles torna a sumar-se a la campanya ‘Taca’t pel càncer infantil’

Dimarts, 4 de febrer de 2020 a les 14:40

Amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, el 15 de febrer, l’Ajuntament de Canovelles torna a sumar-se a la campanya Taca’t pel càncer infantil a benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu. Del 10 al 23 de febrer, els serveis de Solidaritat i Cooperació i Acció Comunitària promouran la iniciativa solidària a través dels equipaments municipals i, per primera vegada, també de les farmàcies del municipi.

La campanya, que es fa a tot l’Estat, té per objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre la importància dels reptes als quals s’enfronten els nens i adolescents amb càncer i les seves famílies. Durant aquestes dues setmanes, les persones que ho vulguin podran col·laborar amb la investigació de la malaltia fent un donatiu pel qual rebran una presa de xocolata i dues galetes. Els punts habilitats per fer les aportacions seran el Centre Cultural, el Teatre Auditori Can Palots, i les farmàcies Márquez, Girbau i Macià Goñi. 

A la iniciativa també s’hi han sumat comerços i entitats canovellines a través de diverses accions. El passat dia 1 de febrer, el Club Handbol Canovelles va organitzar una xocolatada solidària al pavelló de Ca la Tona, activitat que també faran les AMPA de l’institut Domus d’Olivet i de les escoles Els Quatre Vents, Congost, Joan Miró, i Jacint Verdaguer. A més, l’establiment PaperIdea destinarà fins al 15 de febrer un 10% de les vendes en llibres a la campanya. També hi col·laboraran els comerços Pastisseria Plumè, Bodega Cañas i Imprenta Alceus.

 

Darrera actualització: 06.02.2020 | 14:53