Canovelles reforma la seu de la Policia Local

Dimarts, 22 de juny de 2021 a les 09:00

Les obres serviran per crear una sala de formació dins les dependències policials, adequant a les necessitats actuals un espai que va ser construït als anys 80. 

Les dependències de la Policia Local de Canovelles estan ubicades a l’edifici municipal de la plaça de la Joventut, que data dels anys 80 i que també acull el Jutjat de Pau i els Serveis Socials. L’última actuació realitzada a l’espai es va fer l’any 2009. Des d’aleshores, l’augment del nombre d’efectius al cos policial i les noves dinàmiques de treball han fet evident la necessitat de disposar d’una sala amplia per poder fer reunions d’equip i formació especifica.

Així, les obres contemplen la demolició d’alguns envans, incloent-hi la cuina i bany existent, per tal de poder crear una sala de formació amb capacitat per aproximadament una trentena de persones. De la mateixa manera, s’adequarà un espai fins ara poc utilitzat per ubicar-hi l’espai de cuina i menjador. Les obres també inclouen la retirada de finestres i la seva substitució per unes de noves, més eficients energèticament i amb vidres de seguretat, així com la instal·lació de portes noves i la pintura del nou espai.

L’actuació, que realitzarà l’empresa Construccions Deumal per un import de 47.733 euros, tindrà una durada aproximada de dos mesos.

 

Darrera actualització: 22.06.2021 | 09:09