Canovelles: Jornada deliberativa i de participació ciutadana sobre el Pla d’accessibilitat a la via pública i els transports al municipi

Dimecres, 6 de març de 2019 a les 07:40

Aquesta jornada tindrà lloc dilluns 11 de març a les 19.00h al Teatre Auditori de Can Palots.

L’Ajuntament de Canovelles, abans d’aprovar el Pla de mobilitat municipal, tindrà en compte l’opinió de la ciutadania i molt especialment de col·lectius amb mobilitat reduïda.

El Pla de mobilitat del municipi, elaborat per l’Àrea d’infraestructures, urbanisme i habitatge de la Diputació de Barcelona, estableix quines són les actuacions necessàries per tal que els equipaments públics siguin accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, i les actuacions que s'han de fer a la via pública per tal de permetre que els ciutadans de Canovelles que tinguin dificultats de mobilitat puguin accedir als seus punts habituals.

Aquets projecte tindrà en compte l'opinió de col·lectius, persones grans i persones de mobilitat reduïda del municipi per tal d'elaborar els punts febles que cal millorar.

Aquesta actuació s’emmarca dins l'oferta de la Diputació de Barcelona, Catàleg de Serveis 2014 de la Xarxa de Governs Locals 2012-2015 i està finançada en un 80% per la Diputació i un 20% per l'Ajuntament de Canovelles. El cost total de la redacció del Pla de Mobilitat és de 21.200 euros, dels quals la Diputació aporta 16.960 i l'Ajuntament 4.240 euros.

 

Darrera actualització: 06.03.2019 | 13:54