Canovelles ja està en fase 1 de desconfinament. Què podem fer i què no?

Dilluns, 25 de maig de 2020 a les 09:40

Des d’aquest dilluns 25 de maig, Canovelles es troba en fase 1 de desconfinament, que incorpora alguns canvis pel que fa a les relacions socials, la mobilitat i l’obertura de les terrasses de bars i restaurants.

Les principals mesures d’aquesta fase són les següents:

  • Els menors poden sortir acompanyats amb més d'una persona adulta.
  • Es pot sortir a passejar i fer esport en grups de fins a 10 persones encara que aquestes no convisquin al mateix domicili, sempre mantenint les mesures de seguretat (distància de 2 metres).
  • Es permeten les reunions de fins a 10 persones i cal respectar la distància de seguretat de 2 metres o utilitzar mascareta, i altres mesures de protecció, com la higiene de mans.
  • Està permès desplaçar-se dins la mateixa regió sanitària.
  • Les terrasses de bars i restaurants poden obrir al 50% de la seva capacitat i amb una distància de dos metres entre taules. L’ocupació màxima de persones per taula o agrupació de taules és de 10 persones. 

Cal recordar que les franges horàries per passejar i fer esport es mantenen, I que és imprescindibles seguir prenent totes les mesures de prevenció, com mantenir la distància de 2 metres i una bona higiene de mans.

També cal tenir en compte que, des del 21 de maig, l’ús de mascaretes és obligatori en la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de com a mínim dos metres.

Podeu consultar tots els canvis de la fase 1 al document adjunt i a l’enllaç d’aquesta notícia.

 

Darrera actualització: 25.05.2020 | 09:47