Canovelles homenatjarà les víctimes durant l’estat d’alarma en un acte amb motiu del Dia Internacional per la Pau

Dijous, 17 de setembre de 2020 a les 12:15

Durant l’acte, que es durà a terme el 26 de setembre a les 18 hores al Teatre Auditori de Can Palots i amb aforament limitat, el consistori també pretén agrair la feina de treballadors i voluntaris que ens han ajudat a superar la pandèmia.

Enguany, l’Ajuntament de Canovelles dedica l’acte amb motiu del Dia Internacional per la Pau a homenatjar aquelles persones que han mort durant l’estat d’alarma, ja sigui a causa de la covid-19 o per altres raons, i que no han pogut ser acomiadades pels seus familiars i amics. Es tracta d’un memorial que tindrà lloc el 26 de setembre a les 18 hores al Teatre Auditori de Can Palots.

L’homenatge també pretén ser un agraïment públic als treballadors sanitaris, que van ser a primera línia durant els mesos més durs de la pandèmia, i al voluntariat de Canovelles, que gràcies a la seva dedicació i esforç va proveir d’elements de protecció i aliments a aquelles persones que més ho necessitaven.

Per raons sanitàries l’aforament a l’acte del Dia Internacional per la Pau en record de les víctimes durant el coronavirus està limitada als familiars de les víctimes i a dos representants per entitat i/o col·lectiu homenatjat. A més, per accedir-hi caldrà dur mascareta, mantenir la distància social, i facilitar les dades personals i de contacte al registre d’entrada. Precisament per aquest motiu, l’obertura de portes es farà a les 17.30 hores, mitja hora abans de l’inici de l’acte.

L’homenatge començarà amb l’acte institucional en record a les víctimes, continuarà amb l’espectacle “Maleïdes les guerres”, i acabarà amb l’ofrena de clavells per part dels assistents (els clavells els proporcionarà l’organització).

Una aposta per la cultura

Durant l’homenatge els assistents podran gaudir de l’espectacle anomenat “Maleïdes les guerres” a càrrec de Lali Barenys (veu), Namina (cançó) i Carles Bertran (teclats). És tracta d’un cant a la pau, una reivindicació a favor de la llibertat que crida a conviure, plena de melodies i poesia per conjurar-nos a fer un món millor.

D’aquesta manera, des del consistori es vol fer una aposta clara pel sector cultural i artístic, que ha patit durament les conseqüències d’aquesta pandèmia global.

Darrera actualització: 17.09.2020 | 12:14