Canovelles estrena APP municipal, descarrega-la!

Dimecres, 7 de novembre de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un nou canal de comunicació, bidireccional, atractiu i gratuït com a aposta de continuïtat en el seu compromís de participació i transparència.
 

Pensant en els serveis que són importants per a la ciutadania, l’Ajuntament estrena la seva APP municipal com a aplicació informàtica que ofereix serveis pràctics a un clic mitjançant els mòbils i tauletes. Una aplicació que permet consultar de forma intuïtiva i ràpida, a partir d’un menú clar i ben estructurat, els diversos apartats que ofereix. 

Notícies
Aquesta opció ofereix tota l’actualitat municipal, que permet estar al dia de tot allò que passa al municipi, de manera pràctica i en forma de llistat fàcilment accessible. Les notícies seran allò que primer us trobeu a la pantalla, sense esperes.

Agenda 
Aquest apartat informa de l’agenda d’activitats lúdiques, culturals i esportives del municipi. Quan hi accediu veureu clarament, en el calendari del mes en curs, els dies que tenen activitats  programades. En picar sobre la data que us interessi se us mostrarà el que hi ha programat per aquell dia i a quina hora. A més a més, podeu seleccionar allò que us sigui d’interès per ampliar més informació i saber la data i hora concretes, la ubicació i fins i tot s’ofereix un mapa geolocalitzant on es du a terme l’activitat programada. Si teniu activat el GPS al vostre telèfon fàcilment tindreu a la vostra disposició la ruta per a arribar-hi sense pèrdua. 

Avisos
Aquest apartat us permetrà fer arribar a l’Ajuntament qualsevol avís, a l’hora que sigui i sigueu on sigueu. Mai haurà estat tan fàcil comunicar que un fanal no funciona correctament, una branca d’un arbre ha caigut o qualsevol altre comunicació que vulgueu fer arribar en temps real a l’Ajuntament. Si voleu podreu adjuntar fotografies, que permetran documentar gràficament l’avís que envieu, i fins i tot es pot geolocalitzar l’avís, enviant el punt exacte on trobeu qualsevol cosa a millorar.

Llocs
L’apartat llocs ofereix, en forma de llistat classificat per temàtica, els principals punts d’interès municipal. Teniu a la vostra disposició els telèfons, la ubicació, i una breu descripció de les escoles, farmàcies, aparcaments i molt més.

Com descarregar-la?
Per a descarregar-vos l’aplicació heu d'accedir a l’AppStore en cas de disposar d’un telèfon iPhone amb sistema iOS o bé accediu a Google Play si el vostre telèfon funciona amb Android, buscant Ajuntament de Canovelles serà vostra en uns instants. És gratuïta i no cal registrar-se per a poder-la gaudir immediatament tan bon punt l’hagueu baixat. 

Darrera actualització: 04.01.2019 | 13:50

Imatges