Canovelles celebra el Dia Internacional per la Pau

Dijous, 19 de setembre de 2019 a les 12:00

El proper dissabte 21 de setembre a les 18.00 hores tindrà lloc, al parc de la Pau, la celebració amb motiu del Dia Internacional per la Pau. L’acte s’iniciarà amb la lectura del manifest i, a continuació, es realitzaran els parlaments per part de representants del consistori de Granollers, convidats a l’acte, i de l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero.

Tot seguit, Àngels Bassas, a la veu, i Anna Comellas, al violoncel, realitzaran  una intervenció artística on brollaran poemes i pensaments musicats. L’acte, que pretén commemorar i enfortir els ideals de pau al municipi, acabarà amb l’ofrena de clavells blancs en favor del manifest per la pau per part de les entitats i associacions del municipi.

Aquest és el segon any consecutiu que el consistori aposta per la celebració d’aquesta efemèride. L’any passat, el 2018, es va realitzar una visita als diferents centres de culte de Canovelles assolint un compromís per la pau i la convivència,  i es va plantar un Camforer (Cinnamomum Canphora), un arbre de la segona generació afectat per la bomba atòmica d’Hiroshima. Aquest 2019, el Camforer serà el símbol d’aquesta celebració del Dia Internacional per la Pau. En aquest sentit, Canovelles continua el camí encetat ara fa un any a través del qual pretén treballar per la pau, defensar la dignitat de les persones i ser exemple de convivència, tolerància i diàleg.

ATENCIÓ: En cas de pluja, l'acte es realitzarà al Teatre Auditori de Can Palots

Darrera actualització: 19.09.2019 | 11:50