Canovelles adapta les cruïlles del carrer de Narcís Monturiol

Divendres, 13 de març de 2020 a les 13:05

Aquesta setmana s’han iniciat les obres del tram del carrer de Narcís Monturiol entre el carrer de la Riera i el carrer de la Indústria. L’actuació, que consisteix a rebaixar algunes de les voreres i construir orelles de seguretat a d’altres, pretén millorar l’accessibilitat i la seguretat dels vianants.

El carrer de Narcís Monturiol marca el límit amb el terme municipal de Granollers, de tal manera que la vorera sud del carrer pertany al municipi veí, mentre que la vorera Nord, on s’està actuant, pertany a Canovelles. Les obres d’adequació pretenen posar al dia i integrar les cruïlles de les dues voreres.

Les obres consisteixen a rebaixar i adaptar els passos de vianants, fent-los aptes per a persones amb mobilitat o visió reduïda. També es construiran ampliacions de la vorera en forma d’orelles de seguretat a aquelles cruïlles que encara no en tenen. Aquesta mesura permet augmentar la visibilitat dels vianants i dels vehicles que circulen pel carrer.

El consistori preveu que les obres tinguin una durada aproximada de tres setmanes, sempre que no es vegin aturades a causa de les mesures preventives previstes per als propers dies. El cost de l’actuació ascendeix a 27.000 euros.

Darrera actualització: 13.03.2020 | 13:07