Can Palots celebra el 15è aniversari

Dilluns, 18 d'octubre de 2021 a les 11:00

Can Palots ha preparat una programació especial per celebrar els seus 15 anys de vida, un aniversari que, a més, arriba en un moment clau per a l’equipament: aquest 2021 s’ha convertit en el punt de trobada de la cultura i l’art, i ha renovat la imatge. La celebració, que es durà a terme a la plaça de Margarida Xirgu i a la Sala Arimany, inclou dansa, fotografia, cultura popular, pirotècnia i música.

L’aniversari començarà el 22 d’octubre a les 18 hores amb un taller de balls tradicionals. A les 19 hores, a la Sala Arimany, s’inaugurarà l’exposició de l’Associació Fotogràfica de Canovelles (AFOCA), una mostra que enguany gira entorn de l’arquitectura. A partir de les 19.30 hores es realitzarà una mostra de cultura popular en què participaran els Gegants de Canovelles, la Colla de Bastoneres i la Colla de Gitanes. I a les 20.15 hores, quan el cel ja sigui prou fosc, la Colla de Diables de Canovelles llançarà un petit castell de focs des del terrat de Can Palots.

La jornada acabarà a les 20.30 hores amb l’actuació de la Brass the Gitano Band, formació musical que brilla en el format de música de carrer i que combina el so de les festes populars amb ritmes provinents d’altres cultures. Sens dubte, un concert que ens farà ballar i reinterpretar temes ben populars. 

Per últim, el dia 23 d’octubre el Teatre Auditori Can Palots acollirà l’espectacle Ex Cupidos, d’Hotel Cochambre, una proposta d’humor, boig, irònic, divertit i musical, que pretén invocar Cupido perquè faci acte de presència.

Programació per al 22 d’octubre

  • 18.00 h - Taller de balls tradicionals a càrrec de l’Associació Passaltpas
  • 19.00 h - Inauguració de l'exposició ARQUITECTURA A CANOVELLES a càrrec d'AFOCA, a la Sala Arimany
  • 19.30 h - Mostra de cultura popular amb els Gegants de Canovelles, la Colla de Bastoneres i la Colla de Gitanes
  • 20.15 h - Castell de focs a càrrec dels Diables de Canovelles
  • 20.30 h - Actuació del grup de música Brass the Gitano Band
Darrera actualització: 18.10.2021 | 11:12