Campanya puntual de vacunació per a la població de 60 a 69 anys assignada al CAP Canovelles

Divendres, 28 de maig de 2021 a les 09:15

Tindrà lloc el dijous 3 de juny, de 9 a 19h, al Teatre Can Palots (entrada pel C/ Barcelona), i no és necessari agafar cita prèvia.

Amb l’objectiu d’incentivar la vacunació a la franja d’edat que va de 60 a 69 anys, el CAP Canovelles ha organitzat una campanya puntual de vacunació, que tindrà lloc el dijous 3 de juny, de 9 a 19h, al teatre Can Palots (entrada pel C/ Barcelona). Aquesta campanya puntual està dirigida a totes les persones d’aquesta franja d’edat i que estiguin assignades al CAP Canovelles.

Per vacunar-se el dia 3 a Can Palots, no és necessari demanar cita prèvia. Tots aquells que estiguin dins de la franja d’edat, pertanyin al CAP Canovelles i que vulguin vacunar-se només han de presentar-se allà i portar la targeta sanitària o el DNI, per assegurar que la vacunació es pugui registrar correctament a la història clínica.

Les taxes de vacunació assolides fins ara entre la població de 60 a 69 anys que està assignada al CAP de Canovelles fan que sigui necessari incentivar la vacunació, només entre aquest grup concret de població. Per això, i per fer-ho més fàcil, s’ha habilitat aquest espai puntual.

Des del CAP Canovelles es pretén arribar al màxim de població, per fer extensiva la protecció contra la COVID-19. L’Ajuntament de Canovelles col·labora activament amb aquesta iniciativa i ha cedit l’espai del Teatre Can Palots perquè es pugui dur a terme.

(Informació elaborada per l'Institut Català de la Salut)

 

Darrera actualització: 28.05.2021 | 09:15