Campanya de plantació i esporga d’arbres

Dijous, 11 de febrer de 2021 a les 13:00

Durant les últimes setmanes s’han plantat un total de 54 arbres nous a diferents punts del municipi. L’actuació ha servit, entre d’altres, per substituir part dels aliants que hi havia al municipi i que, des de fa uns anys, estaven declarats com espècie invasora.

El Servei de Manteniment i Jardineria de Canovelles ha estat plantant, durant les últimes setmanes, un total de 54 arbres, principalment freixes al passeig de la Ribera, tot i que també s’han plantat altres espècies a la plaça de les Cultures, al carrer Diagonal, al carrer de Luxemburg, al passeig de Lluís Companys i a l’escola Joan Miró.

D’aquests, un total de 37 arbres han servit per substituir bona part dels aliants (Alianthus) que hi ha al municipi i que, des de ja fa uns anys, estan declarats com a espècie invasora.

D’altra banda, durant l’últim any també s’ha fet esporga d’uns 700 arbres de Canovelles. L’empresa concessionària Talio, durant la campanya de tardor- hivern 2020-2021, ha esporgat prop de 580 arbres a diversos punts del municipi entre els quals s’inclouen el carrer Diagonal, el carrer de França, l’avinguda de Canovelles, el passeig de Lluís Companys o el carrer de la Verge del Pilar. Per la seva part, la brigada municipal d’obres i serveis ha realitzat esporgues puntuals als arbres dels patis de les escoles, al passeig de la Ribera o després de condicions climàtiques adverses.

Darrera actualització: 11.02.2021 | 13:02