Campanya contra violències masclistes durant la festa: Punt lila i SexTruck

Divendres, 23 de juliol de 2021 a les 10:00

Durant la Festa Major de Canovelles trobareu el Punt Lila a diferents espais, ja sigui de manera fixe, sota la carpa instal·lada a la pista Polivalent, o de manera itinerant. En tot cas, podeu contactar amb el servei a través del número de telèfon 617 838 763. D’altra banda, el diumenge a la Pista Polivalent, hi haurà la SexTruck, una caravana d’informació de caire sexual en clau d’humor.

El Punt Lila a la Festa Major de Canovelles 2021 és un espai de seguretat per a la prevenció de l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals i masclistes als espais lúdics de la Festa Major, així com d’assessorament i actuació en cas que se’n produís alguna. El trobaràs a:

El 24 de juliol...

  • A l’activitat Non Stop la Festa, a la Pista polivalent (carpa Punt Lila)
  • Al concert Los Gandules, a Can Carrencà (Punt Lila Itinerant)
  • Al Ball de nit amb l’orquestra Banda del Drac, a la plaça de Pau Casals (Punt Lila Itinerant)

El 25 de juliol

  • Al Ball de nit, a plaça de Pau Casals (Punt Lila Itinerant)
  • Al Concert Jove amb grups de la comarca, a la Pista polivalent (carpa Punt Lila)

A més, estarà disponible el número de telèfon 617 838 763 en l’horari de les activitats previstes que compten amb Punt Lila.

D’altra banda, el diumenge 25 a la Pista Polivalent, en el marc del concert jove amb els grups de la comarca hi haurà la SexTruck, una caravana pedagògica que informa sobre temes relacionats amb al sexualitat, l’afectivitat i el feminisme.

Darrera actualització: 22.07.2021 | 14:09