Asfaltat del camí de Can Cuana i el carrer de la Verge de Bellulla

Dimarts, 1 de febrer de 2022 a les 15:40

Aquest dimecres i dijous, dia 2 i 3 de febrer, es duran a terme les obres per asfaltar un tram del camí de Can Cuana i el carrer de la Verge de Bellulla. Les actuacions, que serviran per asfaltar vies de terra, formen part del pla de millora d’asfaltats, voreres i accessibilitat.

Tant el camí de Can Cuana com el carrer de la Verge de Bellulla son vies de terra que actualment compten amb una capa de material reciclat. Així, durant els dies 2 i 3, de 8 a 12 hores, s’asfaltarà el tram del camí de Can Cuana que va del carrer de Can Duran a la masia de Can Colomer. A més, en aquest tram, s’ubicaran ressalts reductors de la velocitat així com la corresponent senyalització. I el dia 2, de 14 a 18 hores, es realitzarà l’asfaltat del carrer de la Verge de Bellulla, que va de la carretera de Caldes al carrer de Bellmunt.

Aquesta actuació és la tercera fase corresponent als treballs d’arranjament de paviments asfàltics inclosos dins el pla de millora d’asfaltats, voreres i accessibilitat. El pla pretén donar solució a les problemàtiques existents a diversos carrers municipi, compta amb un pressupost de més de 850.000 euros i l’executa l’empresa Firtec SA.

Afectacions durant les actuacions

Les vies afectades per l’actuació quedaran tallades al trànsit rodat mentre es realitzin els treballs d’asfaltat. A més, no es podran fer servir els guals privats durant les hores indicades.

Cal destacar que els veïns del barri rural de Can Cuana podran accedir i sortir pel camí de Can Pagès Vell que prèviament ha estat arranjat per poder circular-hi amb seguretat.

 

Darrera actualització: 03.02.2022 | 09:40