Arriba a la biblioteca l’exposició ‘Quan parles fas màgia’

Dijous, 31 de març de 2022 a les 13:00

L'exposició Quan parles fas màgia forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. La mostra es podrà veure de l'1 al 30 d'abril.

A partir de la metàfora de la màgia, focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Aquesta exposició està creada per la Secretaria de Política Lingüística i gestionada territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

Es pot visitar els dimecres i dissabtes al matí de 10 a 13 h i totes les tardes, de dilluns a divendres, de 15 a 20 h, fins al 30 d’abril a la biblioteca Frederica Montseny. 

A més, ofereix als visitants de l’exposició la possibilitat de participar en un concurs en què podran guanyar una bossa de roba de la campanya i un llibre si responen correctament un mínim de deu preguntes sobre l’exposició.

Darrera actualització: 31.03.2022 | 12:57