"Ara que tinc 20 anys" La història del Club Atletisme Canovelles

Dilluns, 29 d'abril de 2019 a les 17:00

El llibre explica, en primera persona i des de la perspectiva d'un dels seus fundadors i autor del text -Alfonso Guillén-, les fites, les anècdotes i els moltíssims records del club en els seus 20 anys d'història.

"T'he vist crèixer des del minut 1. Hem crescut junts. M'has fet viure experiències que mai hagués imaginat: entrenaments, curses, viatges, etc. Gràcies a tu he conegut a molta gent. M'has donat alegries... moltíssimes i algun que altre disgust... molts pocs. Aquests 20 anys no podien caure en sac foradat i bé es mereixien que tots tinguéssim aquests records que hem compartit junts. Jo i moltíssima gent més (més de 1000 persones que han defensat aquests colors). UN ESCUT, UNA SAMARRETA, UN SENTIMENT" escriu l'Alfonso Guillén al seu compte facebook per donar-nos a entendre el que el Club Atletisme Canovelles significa per a ell.

En el llibre, que conté 20 capítols, 224 pàgines i més de 1000 fotografies, s'analitzen aspectes de la història del club com el rècords aconseguits, les fites, les estadístiques i un gran nombre d'aconteixements que han portat al Club Atletisme Canovelles a un nivell que ningú s'hagués imaginat en el moment de la seva creació.

Ja s'han venut més de 100 exemplars. El podreu trobar als següents punts de venda: Fersix, L'Aire Esports, el mateix CA Canovelles i, properament, a Can Palots.

A més, durant la Cursa Solidària Pulseras Candela del proper diumenge 5 de maig, s'habilitarà un stand d'exposició i de cada llibre venut se cedirà 5 € per a la lluita contra el càncer infantil.

Darrera actualització: 29.04.2019 | 17:36

Imatges

presentació a Sant Jordi Autor