Aquest dissabte se celebra la cloenda dels Jocs Escolars 2022-2023

Dijous, 25 de maig de 2023 a les 09:30

Dissabte 27 de maig, a partir de les 10 hores, tindrà lloc la cloenda dels Jocs Escolars 2022-2023. Les activitats de cloenda es faran a l’escola Els Quatre Vents i al pavelló Tagamanent.

Durant la jornada, els equips participants realitzaran un circuit de diferents estacions amb activitat d'habilitats esportives. Els alumnes de 2n i 3r curs realitzaran les activitats a l’escola Els Quatre Vents, mentre que els de 4rt a 6è de primària ocuparan el pavelló Tagamanent.

Després de les activitats, que s’allargaran fins a un quart de 12, el Servei d’Activitats Esportives farà entrega d’una medalla commemorativa a tots els participants i dels trofeus als equips guanyadors de cada curs, als equips amb millor participació de cada curs i a l’escola amb més participació en els Jocs Escolars. A més, també es reconeixerà la tasca realitzada pels joves col·laboradors i per les AMPA de les escoles.

Enguany els Jocs Escolars, dirigits a infants des de 2n fins a 6è de primària ofereixen als infants un entrenament setmanal i un partit el cap de setmana. A més, les escoles organitzen jornades de jocs esportius, de cros i de bicicleta. Pel que fa a la participació, durant aquest curs han participat als Jocs Escolars més de 350 infants i prop d’un centenar de nois i noies del programa de formació Joves i Esport.

 

Darrera actualització: 25.05.2023 | 09:18