Aquest curs 2020-2021, els Camins Escolars es presenten en format audiovisual

Dilluns, 28 de setembre de 2020 a les 09:45

Canovelles ha editat vídeos per il·lustrar els Camins Escolars. Les cinc peces, una de cadascuna de les escoles de primària i una conjunta que inclou imatges dels quatre centres educatius, pretenen donar a conèixer el recorregut que han de seguir els infants per anar i tornar de l’escola a peu i de manera segura.

Tradicionalment, i coincidint amb l’inici del curs lectiu, els Camins Escolars eren inaugurats amb dinamització musical i gràcies a una convocatòria massiva dels infants de les diferents escoles, que es citaven al Centre Cultural i, des d’allà, sortien en cercavila fins al seu centre educatiu.

Enguany, a causa de la situació sanitària provocada per la covid-19, no s’ha pogut dur a terme aquesta proposta multitudinària que donava el tret de sortida al curs lectiu. És per això que l’Ajuntament de Canovelles ha creat un total de cinc vídeos que indiquen als infants el camí a seguir i que tenen l’objectiu de facilitar la mobilitat de l’alumnat per anar i tornar de les escoles a peu i de manera segura.

Els Camins Escolars són itineraris senyalitzats al terra que, mitjançant diferents colors, indiquen el camí que els alumnes han de recórrer fins a arribar al seu centre educatiu. Així, els alumnes que van a l’escola Congost han de seguir les marques blaves, els que van a l’escola Joan Miró cal que no perdin de vista les marques taronges, les liles indiquen el recorregut fins a l’escola Els Quatre Vents i les verdes marquen el camí fins a l’escola Jacint Verdaguer.

Cadascun dels vídeos ha comptat amb la col·laboració d'alumnes de cada centre educatiu, que s’han convertit en els encarregats de mostrar als seus companys els itineraris marcats. Així els vídeos mostren els espais que transiten els alumnes des del Centre Cultural, situat a tocar de la plaça de la Joventut, fins a les diferents escoles.

A continuació podeu veure els cinc vídeos:

Darrera actualització: 28.09.2020 | 09:51