Alguns establiments de Comerç Actiu venen les samarretes de la Festa Major

Dimecres, 13 de juliol de 2022 a les 10:00

A diferència de les edicions anteriors, aquest any les samarretes no es posaran a la venda a l’espai de Festa Major, sinó que es podran comprar en un total de set establiments associats a Comerç Actiu i repartits per tot el municipi.

Per fer-te amb el model d’enguany, podràs adreçar-te a qualsevol dels següents comerços: Agua de Mayo, Coco&Bimba, Didal, Los Retales de la Bu, Merceria Juani, Moda Locuras i Mode’s.

A més, als bars col·laboradors de la festa també es podran adquirir els gots reutilitzables, una iniciativa d’aquesta edició per fer més sostenible la festa dels Cans i les Ovelles.

Un cop utilitzat, serà possible retornar-los al punt que s’instal·larà a la plaça de la Joventut el dilluns 25 de juliol de 22.30 h a 01 h.

Tota la informació que necessites a l’Espai de Festa Major

Amb un programa carregat d’actes com el d’enguany, no serà fàcil recordar-se de tots els detalls. Per això, en aquesta Festa Major l’espai informatiu sortirà al carrer i s’ubicarà a la plaça de la Joventut, un dels punts neuràlgics de la gresca.

Del 13 al 23 de juliol (excepte els dies festius), de 18 h a 21 h podràs acostar-te a la carpa i agafar el programa de mà i/o demanar tota la informació relativa a les activitats, així com inscriure’t o adquirir els tiquets d’alguns actes.

Darrera actualització: 14.07.2022 | 12:15