Afectació de la Festa Major de Canovelles als bars i terrasses del municipi

Dimecres, 10 de juny de 2020 a les 12:10

Donada la situació actual, la programació de Festa Major d’enguany, serà en un format reduït, tant en actes com en durada dels mateixos. L’horari de tancament de les activitats, com a molt tard, serà al voltant de les a les 00:00.  Els actes programats busquen evitar la concentració elevada de persones, per no generar un risc sanitari per a la població.

Amb aquest objectiu s’ha establert també, que enguany no es tallaran carrers per poder instal·lar terrasses a la via pública ni tampoc es concedirà ampliació de les terrasses ja concedides.

Les terrasses pel període de festa major, s’hauran de sol·licitar de la manera habitual i hauran de complir estrictament totes les directrius de seguretat i distanciament social i les normes sanitàries establertes per aquest període. I pel què fa als horaris, el seu horari de tancament serà com a màxim a les 00:00h amb la corresponent ½ posterior per recollir.

La llicència s’autoritzarà sempre que sigui possible, tenint en compte la ubicació de cada terrassa, l’accessibilitat i la mobilitat dels vianants a la zona, i haurà de ser validada pels serveis tècnics d’urbanisme i per la policia local. Aquelles persones que ho desitgin hauran de fer la sol·licitud abans del 17 de juliol. Trobareu la documentació als adjunts d’aquesta notícia.

Darrera actualització: 10.06.2020 | 12:07