ACTUALITZACIÓ: Tancament dels centres educatius i dels equipaments culturals i esportius

Dijous, 12 de març de 2020 a les 19:50

L’Ajuntament de Canovelles ha extremat les mesures preventives per tal d’evitar la propagació del coronavirus i ha decidit tancar al públic els equipaments municipals de caràcter esportiu i cultural a partir del 13 de març. De la mateixa manera, a partir d’aquest divendres també restaran tancats els centres educatius del municipi.

A partir d’aquest divendres, i fins a nou avís, es mantindran tancats al públic tots els equipaments municipals esportius i culturals, així com aquells espais cedits a entitats. D’entre el llistat d’equipaments municipal tancats s’inclou el Centre Cultural, el Teatre Auditori Can Palots, El Local, l’espai infantil la Quitxalla, el Centre Obert Casa Nostra, la Kl@b, el Casalet, el Campanar, el pavelló Tagamanent, el pavelló Ca la Tona i el CEM Thalassa. Tot i que no són de titularitat municipal, també restaran tancats el Centre Cívic Pau Casals i el Centre Cívic Canovelles (casal de la gent gran).

D’acord amb la decisió presa pel Govern de la Generalitat de tancar els centres educatius de Catalunya, a partir del 13 de març a Canovelles restaran tancats:

  • Escola bressol municipal Marta Mata
  • Escola Congost
  • Escola Els Quatre Vents
  • Escola Jacint Verdaguer
  • Escola Joan Miró
  • INS Bellulla
  • INS Domus d’Olivet
  • Centre de Formació d’Adults

Cal destacar que, tal com ja es va anunciar ahir, es manté suspès el mercat ambulant de diumenge dels dies 15 i 22 de març, i la Festa de l’Escola Pública prevista per al 21 de març, així com qualsevol activitat d'oci, cultural o religiosa que impliqui una concentració superior a 1.000 persones.

També es recomana als veïns i veïnes de Canovelles que evitin desplaçar-se a dependències municipals per tal de fer consultes i/o tràmits. S’aconsella utilitzar mitjans com el telèfon, el correu electrònic o la seu electrònica. I, en cas de ser imprescindible el desplaçament, es recorda que cal mantenir la distància mínima de seguretat entre persones.

Cal destacar que l’Ajuntament de Canovelles ha creat una comissió de seguiment amb l’objectiu de fer seguiment i agilitzar l’aplicació de qualsevol directriu que vingui donada per les autoritats sanitàries. En aquest sentit el consistori ja ha activat el Pla d’Emergència Municipal (PEM).

L’Ajuntament de Canovelles fa una crida a mantenir la calma i la tranquil·litat, i recorda que les mesures són de caràcter preventiu i que tenen l’objectiu d’evitar l’increment de contagis. Així mateix, s’insta a la ciutadania a seguir les indicacions d’higiene i prevenció proporcionades pel Departament de Salut i que podeu trobar al web Canal Salut.

D’altra banda i amb l’objectiu de mantenir informada a la ciutadania, l’Ajuntament de Canovelles anirà comunicant les novetats a través de la web del consistori i els canals oficials.

 

(Actualització: 12 de març a les 19.50 hores)

Darrera actualització: 12.03.2020 | 19:54