Actualització sobre les afectacions pel temporal Gloria

Dimarts, 21 de gener de 2020 a les 17:30

Demà, dimecres 22 de gener, es preveu que els centres educatius tornin a la normalitat lectiva, a excepció de l’escola Congost que es mantindrà tancada fins que es garanteixi la seguretat d’alumnes i professorat.

Així:

  • Es preveu que els instituts Domus d’Olivet i Bellulla; les escoles Els Quatre Vents, Jacint Verdaguer, Joan Miró; l’escola bressol Marta Mata; i el Centre de Formació d’Adults reobrin les seves portes demà dimecres 22 de gener.
  • Seguint les indicacions del Departament d’Ensenyament, l’escola Congost seguirà tancada fins a nou avís mentre no es puguin acabar de realitzar les tasques per a garantir la seguretat dels infants. Avui ja s’ha començat a instal·lar una xarxa de protecció sota la claraboia.

Per tal de garantir la seguretat i minimitza els riscos del temporal, de cara a les pròximes hores:

  • Segueixen suspeses les activitats a l’aire lliure. No es realitzaran les activitats d’esport escolar que es realitzen habitualment als centres educatius ni els entrenaments d’aquells clubs esportius que realitzin activitat a l’exterior, com l’UE Canovelles al Camp de Futbol Municipal o el Club d’Atletisme.
  • Els pavellons de Ca la Tona i Tagamanent restaran oberts. No obstant això, des del consistori es recomana evitar els desplaçaments que no siguin estrictament necessaris. Per la seva part, el Club d’Handbol de Canovelles suspèn els entrenaments mentre que el Club de Bàsquet de Canovelles els manté.
  • Es manté tancat el Parc de Ca la Tona i es recomana no accedir a zones amb arbres, com parcs i places.

 

 

Darrera actualització: 22.01.2020 | 13:49