ACTUALITZACIÓ: Primers casos de persones contagiades pel Covid-19 a Canovelles

Dimarts, 17 de març de 2020 a les 16:30

Ja s’han confirmat els primers casos de persones de Canovelles contagiades pel coronavirus (Covid-19). És per això que l’Ajuntament de Canovelles demana extremar les precaucions i complir amb el confinament. Cal evitar sortir de casa si no és imprescindible.

La Policia Local de Canovelles està realitzant tasques informatives i de vigilància. A més, ja s’han realitzat les primeres denúncies per l’incompliment de les mesures derivades de l’estat d’alarma. No obstant això, cal recordar que és imprescindible la col·laboració i la solidaritat de tota la ciutadania. De la mateixa manera, es recorda que l’única manera d’evitar la propagació del virus és no sortint al carrer i no realitzant reunions o trobades amb altres persones.

Recordeu que, mentre duri el confinament, existeixen:

  • Limitacions de circulació: Les persones només podran sortir per tal d’anar a comprar aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat; per assistir a centres sanitaris; per desplaçar-se al lloc de feina; per cuidar a persones dependents: per anar a entitats bancàries; o per causa major.
  • Limitacions d’obertura d’establiments: Hauran de tancar tots els comerços minoristes a excepció dels d’alimentació, primera necessitat, farmàcies, metges, òptiques i productes ortopèdics, higiene, premsa, combustible, estancs, telecomunicacions, alimentació per a animals, comerç per internet, correspondència, tintoreries i bugaderies.

És probable que al llarg dels propers dies, el nombre de casos al municipi augmenti. Quedem-nos a casa i cuidem-nos! Tots i totes som responsables d’evitar la propagació del coronavirus.

 

 (Actualització: 17 de març a les 16.30 hores)

Darrera actualització: 17.03.2020 | 16:34