Activitats de cloenda del programa Gent Gran Activa i Matins de la Gent Gran

Dimarts, 12 de juliol de 2022 a les 14:30

Aquesta setmana els usuaris inscrits als programes Gent Gran Activa i els Matins de la Gent Gran participen de xerrades, tallers i activitats per acomiadar el curs 2021-2022. Entre les propostes hi ha tallers de meditació, cinema, manualitats i la festa de final de curs, prevista per al divendres 15 de juliol.

El programa d’activitats ha començat aquest dilluns amb una xerrada sobre seguretat i estafes digitals a càrrec dels Mossos d’Esquadra, i amb un taller per pintar bosses de roba. Aquest dimarts s’han realitzat tallers de manualitats. I al llarg de la setmana està previst que es realitzin tallers de meditació i relaxació, de pintura de mandales, cinefòrum, una xerrada amb la Psicòloga del SIAD, la presentació del programa teatral del Teatre Auditori Can Palots, una sessió de bingo i la festa de final de curs, que tindrà lloc el divendres a partir de les 11.30 i que comptarà amb la presència de l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, i la regidora de Gent Gran, Teresa Riera.

Les activitats programades permetran acomiadar el curs d’una manera lúdica i agrair als participants la seva implicació en les activitats proposades al llarg del curs.

Darrera actualització: 12.07.2022 | 14:31