A partir del setembre, l’OMIC atendrà a l’edifici de la biblioteca

Dimarts, 24 d'agost de 2021 a les 10:00

A partir del dilluns 6 de setembre l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) atendrà a l’edifici de la biblioteca Frederica Montseny. Per ser atès caldrà demanar cita prèvia i accedir a l’equipament per la porta situada al carrer del Molí de la Sal (trucant al timbre d’Educació).

L’OMIC atendrà a la sala 1 de l’edifici de la biblioteca Frederica Montseny. L’horari d’atenció al públic serà de tots els dilluns de 9 a 13 hores. I per ser atès caldrà demanar cità prèvia trucant al servei de Promoció Econòmica, al 93 846 39 90, o enviant un correu a omic@canovelles.cat.

Us recordem que a l’OMIC s’ofereix:

  1. Informació, orientació i assessorament a les persones consumidores i usuàries sobre els seus drets i la manera més eficaç per exercir-los.
  2. Informació als establiments comercials sobre els requisits de la seva activitat relacionada amb els drets i deures de les persones consumidores i usuàries.
  3. Analitzar i tramitar als organismes competents les queixes, reclamacions i denúncies que presenten les persones consumidores.
Darrera actualització: 30.07.2021 | 11:06