A Canovelles, cavalcada de Reis amb #BaltasarDeVeritat i cap infant sense caramel

Dijous, 2 de gener de 2020 a les 10:00

Ja està tot a punt per rebre a Ses Majestats els Reis d’Orient, que arribaran a Canovelles diumenge a les 18 hores. Enguany la cavalcada se suma a dues campanyes diferents: A Canovelles ens visitarà el rei #BaltasarDeVeritat i, a més, tots els caramels que es reparteixin durant l’acte seran sense gluten per tal que cap infant es quedi sense poder tastar-los.

El diumenge 5 de gener, a les 18 hores, Ses Majestats sortiran al balcó de l’Ajuntament, on seran rebuts per les autoritats i els infants de Canovelles. Allà se’ls lliurarà la clau que obre totes les cases del municipi i,  a continuació, es donarà inici a la cavalcada que recorrerà diversos carrers i que acabarà a la plaça de la Joventut, on els infants podran pujar a l’escenari per saludar els reis i lliurar-los la carta amb els seus desitjos.

Canovelles s’adhereix a #BaltasarDeVeritat i Cap infant sense caramels

Canovelles se suma, un any més, a la campanya #BaltasarDeVeritat, una iniciativa del col·lectiu Casa Nostra Casa Vostra que reclama que tots els nens i nenes de Catalunya rebin el rei negre autèntic i que es deixin de pintar reis i patges.

D’altra banda, el Servei Municipal de Festes ha volgut garantir que tots els nens i nenes que assisteixin a la cavalcada puguin menjar caramels. És per això que els caramels que es reparteixin durant l’acte seran sense gluten. D’aquesta manera Canovelles també s’adhereix a la campanya Cap infant sense caramel promoguda per l’Associació de Celíacs de Catalunya.

Darrera actualització: 23.12.2019 | 11:58