Notícies

 • Imatges de la Festa Major Les fotografies de la Festa Major 2022 27 de juliol de 2022

  Ja podeu reviure alguns dels millors moments de la Festa Major dels Cans i les Ovelles a través del compte de Flickr de l’Ajuntament.

 • Policia Local durant la Festa Major Balanç de la seguretat durant la Festa Major 27 de juliol de 2022

  Durant el període de la Festa Major de Canovelles, la totalitat dels efectius de la Policia Local han estat operatius per donar cobertura a la seguretat dels diferents actes programats. Amb tot, un total de 35 agents han estat de servei del 21 a 26 de juliol.

 • Cròniques dia 5 Cròniques de la Festa Major 2022. Dia 5 | epíleg: Clàudia 26 de juliol de 2022

  Per quart any consecutiu, la Festa Major dels Cans i les Ovelles serà explicada, jornada a jornada, a través de la mirada d’un relator. Enguany, l’escollit de testimoniar l’activitat festiva serà el canovellí Sergio García (1990), que es dedica a la comunicació estratègica i és l’autor del bloc de viatges Singularia. Ha estat vinculat al Canovelles Bàsquet Club durant deu anys i habitualment escriu a la revista ‘Gent de Canovelles’. A continuació podeu llegir la crònica de l'últim dia, el dilluns 25 de juliol.

 • Dia 4 Cròniques de la Festa Major 2022. Dia 4: En necessitàvem tan poc! 25 de juliol de 2022

  Per quart any consecutiu, la Festa Major dels Cans i les Ovelles serà explicada, jornada a jornada, a través de la mirada d’un relator. Enguany, l’escollit de testimoniar l’activitat festiva serà el canovellí Sergio García (1990), que es dedica a la comunicació estratègica i és l’autor del bloc de viatges Singularia. Ha estat vinculat al Canovelles Bàsquet Club durant deu anys i habitualment escriu a la revista ‘Gent de Canovelles’. A continuació podeu llegir la crònica del diumenge 24 de juliol.

 • Acte cancel·lat - castell de focs Se suspèn el Castell de Focs a Can Gall 25 de juliol de 2022

  En vista que Canovelles es manté al nivell 2 del Pla Alfa, queda suspès el permís de foc per poder dur a terme el Castell de Focs artificials de fi de festa. En conseqüència, l’Ajuntament de Canovelles es veu en l’obligació de suspendre l’activitat.

 • Crònica dia 3 Cròniques de la Festa Major 2022. Dia 3: Magnetismes sagrats 24 de juliol de 2022

  Per quart any consecutiu, la Festa Major dels Cans i les Ovelles serà explicada, jornada a jornada, a través de la mirada d’un relator. Enguany, l’escollit de testimoniar l’activitat festiva serà el canovellí Sergio García (1990), que es dedica a la comunicació estratègica i és l’autor del bloc de viatges Singularia. Ha estat vinculat al Canovelles Bàsquet Club durant deu anys i habitualment escriu a la revista ‘Gent de Canovelles’. A continuació podeu llegir la crònica del dissabte 23 de juliol.

 • Dia 2 Cròniques de la Festa Major 2022. Dia 2: A cada pandemia chégalle o seu San Martiño 23 de juliol de 2022

  Per quart any consecutiu, la Festa Major dels Cans i les Ovelles serà explicada, jornada a jornada, a través de la mirada d’un relator. Enguany, l’escollit de testimoniar l’activitat festiva serà el canovellí Sergio García (1990), que es dedica a la comunicació estratègica i és l’autor del bloc de viatges Singularia. Ha estat vinculat al Canovelles Bàsquet Club durant deu anys i habitualment escriu a la revista ‘Gent de Canovelles’. A continuació podeu llegir la crònica del divendres 22 de juliol.

 • Crònica 1 Cròniques de la Festa Major 2022. Dia 1: Rosi 22 de juliol de 2022

  Per quart any consecutiu, la Festa Major dels Cans i les Ovelles serà explicada, jornada a jornada, a través de la mirada d’un relator. Enguany, l’escollit de testimoniar l’activitat festiva serà el canovellí Sergio García (1990), que es dedica a la comunicació estratègica i és l’autor del bloc de viatges Singularia. Ha estat vinculat al Canovelles Bàsquet Club durant deu anys i habitualment escriu a la revista ‘Gent de Canovelles’. A continuació podeu llegir la crònica del dijous 21 de juliol.

 • Truites 2019 El Concurs de Truites torna a la plaça de la Joventut 20 de juliol de 2022

  La cita gastronòmica més emblemàtica i multitudinària del municipi retorna al carrer. El Concurs de Truites se celebrarà, a més, a la ubicació habitual, la plaça de la Joventut, després que l’últim certamen presencial, el 2019, s’emplacés al carrer de la Indústria.

 • On és el feminisme a la Festa Major? Concurs fotogràfic: On és el feminisme a la Festa Major? 19 de juliol de 2022

  La col·lectiva Eclipsades impulsa un concurs fotogràfic de Festa Major, a través d’Instagram, i sota el títol On és el feminisme a la Festa Major? La proposta compta amb 5 categories: Sororitat, Cures, Diversitat, Llibertat i Apoderament. Ja hi podeu participar!

 • Video Festa Major 2021 Ja podeu veure el vídeo de la Festa Major 2021 18 de juliol de 2022

  El muntatge audiovisual, resum del que es va viure ara fa un any, ja està disponible al canal de YouTube de l’Ajuntament de Canovelles.

 • Cròniques de la Festa Major 2022. Pròleg Cròniques de la Festa Major 2022. Pròleg 15 de juliol de 2022

  Per quart any consecutiu, la Festa Major dels Cans i les Ovelles serà explicada, jornada a jornada, a través de la mirada d’un relator. Enguany, l’escollit de testimoniar l’activitat festiva serà el canovellí Sergio García (1990), que es dedica a la comunicació estratègica i és l’autor del bloc de viatges Singularia. Ha estat vinculat al Canovelles Bàsquet Club durant deu anys i habitualment escriu a la revista ‘Gent de Canovelles’. A continuació podeu llegir el pròleg d’aquest any.

 • Presentació de la Festa Major 2019. Imatge d'arxiu La Festa de Presentació, a la pista polivalent i amb espectacle ‘impro’ 14 de juliol de 2022

  Alguns dels emplaçaments habituals de la Festa Major es traslladen enguany a la Pista Polivalent. És el cas de la festa de presentació de la Festa Major, que habitualment se celebrava a l’auditori de Can Carrencà.

 • punt lila On puc trobar el Punt Lila? 14 de juliol de 2022

  Canovelles lliure d’agressions sexistes! El Punt Lila a la Festa Major de Canovelles 2022 és un espai de seguretat per a la prevenció de l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals i masclistes als espais lúdics de la Festa Major, així com d’assessorament i actuació en cas que se’n produís alguna.

 • Correfoc a Canovelles. Imatge d'arxiu Ban de l’alcalde amb motiu dels actes de foc 13 de juliol de 2022

  L’alcalde ha dictat un ban que recull les mesures que calen complir per garantir la seguretat de les persones i dels béns durant els actes de foc programats durant la Festa Major 2022. Podeu llegir el Ban als documents adjunts a aquesta notícia i a continuació.

 • Samarretes de Festa Major Alguns establiments de Comerç Actiu venen les samarretes de la Festa Major 13 de juliol de 2022

  A diferència de les edicions anteriors, aquest any les samarretes no es posaran a la venda a l’espai de Festa Major, sinó que es podran comprar en un total de set establiments associats a Comerç Actiu i repartits per tot el municipi.

 • Gandules A la venda les entrades del concert especial de Festa Major de Los Gandules 12 de juliol de 2022

  El grup presenta el seu nou disc "Extravagancia" el proper diumenge, 17 de juliol, a les 8 del vespre

 • Truites 2019 L’11 de juliol s’obren les preinscripcions per al Concurs de Truites de Festa Major 8 de juliol de 2022

  El Concurs de Truites tindrà lloc el 21 de juliol a les 19.30 hores a la plaça de la Joventut. Les inscripcions es podran fer en línia, a partir de l’11 de juliol a través del web de l’Ajuntament, o de manera presencial, el 14 i 15 de juliol a l’espai Festa Major.

 • Presentació de la Festa Major 2022 Canovelles recupera la Festa Major amb més d’una setantena d’actes 6 de juliol de 2022

  La Festa Major de Canovelles retorna al seu format habitual amb més d’una setantena d’actes repartits entre el 15 i el 25 de juliol. No hi faltaran els actes més emblemàtics com la Botifarra Amiga, el Gran Partit de Futbol entre els Cans i les Ovelles o el Concurs de Truites, ni tampoc les cercaviles i exhibicions de cultura popular, els concerts de nit o el castell de focs final. A més, els espectacles d’arts escèniques agafaran protagonisme i es podran gaudir, també, en format itinerant.

 • Avui Canovelles 125 Ja és aquí l’Avui Canovelles de Festa Major 6 de juliol de 2022

  Aquest matí s’ha començat a distribuir l’Avui Canovelles especial Festa Major. L’edició número 125 inclou la programació de la festa, entrevistes a alguns dels protagonistes i informació sobre diversos actes programats en el marc de la Festa Major 2022.

Darrera actualització: 25.10.2021 | 12:23
Darrera actualització: 25.10.2021 | 12:23