Els dies 2 i 3 de juny, Canovelles celebra les Festes del Rocío

Dijous, 1 de juny de 2023 a les 17:00

La Casa de Andalucía de Canovelles organitza les Festes del Rocío, que començaran el 2 de juny amb l'ofrena floral a la verge i s'allargan fins al dissabte 3 de juny. El programa d'actes inclou la "romería", la misa rociera (que com a novetat es farà a l’església de Sant Fèlix), i la jornada de germanor al camp de Can Duran.

El tret de sortida serà el divendres dia 2 de juny amb l’ofrena floral a la Verge del Rocío. Mentre que, a continuació, es farà el “vi d’honor” pels socis i convidats de l’entitat a la zona esportiva de Can Duran.

La celebració continuarà el dissabte dia 3 amb la sortida de la “romeria” a les 10.30 hores des del camp de futbol de Can Duran fins a l’església de Sant Fèlix, on tindrà lloc la missa cantada amb el cor de la Casa de Andalucía. Un cop finalitzada la missa, es tornarà en “romeria” fins a la zona esportiva de Can Duran, on se celebrarà la jornada de germanor.

A les 18.30 h hi haurà una actuació musical a càrrec de Sondelaire, a les 21 h es farà el prec al Sant Rosari i a les 23 h tindrà lloc el tancament de l’acte.

Darrera actualització: 01.06.2023 | 15:03