28a Cursa de Fons de Canovelles

Dimarts, 9 d'abril de 2019 a les 13:00

El proper dilluns, 22 d'abril, se celebrarà la 28a edició de la Cursa de Fons, organitzada pel Club Atletisme Canovelles.

Enmarcada dins dels actes de celebració de l'Aplec a Canovelles i coincidint amb el 20è aniversari de la creació del Club Atletisme Canovelles, arriba una de les curses més importants i emblemàtiques del calendari: la Cursa de Fons de Dilluns de Pasqua.

El tret de sortida es farà a les 10 h del matí al Pavelló Tagamanent del carrer Diagonal. Un recorregut de 10 km espera als 500 participants que l'organització ha marcat com a número màxim d'inscrits. Animeu-vos per a realitzar les inscripcions abans que les places s'esgotin!

El preu de la cursa serà de només 6 € i, com cada any, l'organització posa a disposició dels participants diversos punts d'avituallaments durant el recorregut, servei de cronometratge, trofeus per a les diferents categories, bossa obsequi, sortejos de productes al finalitzar la cursa, servei de guarda-roba i vestidors amb dutxes. El dorsal s'entregarà el mateix dia de la cursa, el dilluns 22 d'abril, mostrant el resguard d'inscripció i el DNI (o similar).

Darrera actualització: 09.04.2019 | 13:14