Una programació que impulsa les tradicions catalanes

Dimecres, 15 de juliol de 2015 a les 00:00
La Festa Major ha programat sardanes, balls de gitanes, actuacions dels Gegants i Diables, havaneres, trobada de puntaires i un concert de rumba catalana

Concert de rumba catalana

Les tradicions i la cultura catalana també tindran un espai destacat a la Festa Major. Una de les novetats d'aquesta edició és el Concert de rumba amb el grup La República Rumbera, que animarà la tarda de dissabte 25 de juliol, a la plaça de la Joventut.

Dissabte també hi haurà activitats com la Ballada de Gitanes a càrrec de la Colla de Ball de Gitanes de la Comissió Sant Antoni Abat, a la plaça de la Joventut.

I diumenge 26 de juliol, se celebrarà, també a la plaça de la Joventut, una Ballada de sardanes amb la música en directe de la Cobla La Flama de Farners. Les amants de les puntes de coixí tornaran a aplegar-se a la plaça Pau Casals en la XXIII Trobada de puntaires Cati Barnet i l'últim dia de la festa, el 28 de juliol, s'omplirà d'Havaneres i rom cremat la plaça Europa gràcies al grup Peix Fregit.   

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:49