Èxit rotund a la Trobada de casals de joves de Catalunya

Dilluns, 4 de novembre de 2013 a les 00:00
Els dies 1, 2 i 3 de novembre Canovelles va acollir la trobada jove més gran que sha organitzat mai al municipi, amb 300 participants

Una gran varietat de propostes, excursions, sensibilització, tallers, activitats, xerrades, cultura, exhibicions i moltes sorpreses van omplir Canovelles durant aquests tres dies. Joves de 30 entitats diferents de Catalunya i també d'entitats internacionals (Itàlia, Flandes i València) van arribar fins a Canovelles per celebrar la trobada de casals de Catalunya més important de lany, organitzada per primera vegada a Canovelles. 

La mare de les macro activitats dels casals de joves de Catalunya, que va comptar amb el suport de lAjuntament, es prepara cada tres anys i va aglutinar tota la força casalera que hi ha a la Federació dAssociacions Juvenils. Com a representants de Canovelles i essent uns dels pilars fonamentals de la Comissió Organitzadora de la trobada, es trobaven lAssemblea Jove Kndurgnt, indispensables per fer possible la gran festa, així com per promoure entre els joves de Canovelles valors cívics i de convivència, tot enfortint els llaços damistat entre els joves, siguin o no membres dels casals.

Alguna de les activitats més importants de la trobada van ser el dinar popular amb Alerta Solidària a la plaça de la Joventut, la gimcana apocalíptica, la zumbada popular, la mostra de cultura popular i tradicional, així com les cercaviles i batucades. A banda daquestes activitats obertes, van oferir-se xerrades molt participatives i dinàmiques, de gran nivell i amb ponents de renom, entorn a diversos temes dinterès pels joves, com ara, el negoci de la sanitat, les diferències entre homes i dones, Palestina, el sistema penitenciari, entre daltres. Els joves de Canovelles i de fora del municipi van respondre molt positivament a les activitats, que en general van gaudir duna alta participació, i van acabar la trobada molt satisfets amb tota la programació organitzada, principalment per lampli ventall dactivitats que es van celebrar.

A lacte públic de presentació de la trobada, els joves van tenir loportunitat també de donar a conèixer la important feina que realitzen els casals de tot Catalunya, de forma voluntària i des de lautogestió, així com compartir amb tothom les seves idees, models i reflexions. Han estat, en definitiva, tres dies de projectes, anècdotes, sinergies i lligams. Tres dies on el jovent ha estat el protagonista absolut i ha fet sentir la seva veu arreu del municipi.  

 

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:38