Xerrada per a dones emprenedores

Divendres, 16 de març de 2012 a les 00:00
Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, El Local de joves va acollir ahir al vespre la tercera jornada del programa Viu del que tagrada, que pretén fomentar lesperit i la cultura emprenedora entre el jovent del municipi.

El Servei de Promoció Econòmica, conjuntament amb els Serveis de Dona i Polítiques dIgualtat i dInfància i Joventut, va ser lencarregat aquest cop dorganitzar la xerrada centrada en lemprenedoria de les dones a Canovelles. La regidora de Dona i Polítiques dIgualtat, Sílvia Hernández, va obrir la jornada exposant algunes dades significatives sobre la presència de dones en els diferents àmbits laborals: Tot i que la tendència és augmentar el nombre de dones en làmbit polític i econòmic, encara queda molta feina per fer, va expressar la regidora assegurant que làmbit econòmic és on hi manca més la presència de dones. Van assistir també a la xerrada lalcalde, José Orive, el primer tinent dalcalde, Francesc Sánchez, i la regidora dInfància i Joventut, Gemma Marzo.

Lemprenedoria de Montse Muñoz

Montse Muñoz, de lempresa Tucuxí (www.tucuxi.es), va ser una de les ponents encarregades dexplicar als assistents la seva experiència com a dona emprenedora,  propietària de lempresa de bolquers de roba ecològics, pionera a Espanya.  Ser autònoma té els seus avantatges i els seus inconvenients; no tens ningú que et mani i fas el que realment tagrada però acostumes a treballar tots els dies de la setmana i no tens lestabilitat econòmica que taporta el fet de treballar amb una nòmina a final de mes, van coincidir totes les ponents.

Les estadístiques mostren lexistència a Canovelles de dones emprenedores que, com la Mària Allas del centre psicològic Espai Sinapsis (www.espaisinapsis.com) i lOlga Delgado de lHerbodiètetica i centre de teràpies Delphos (c. Diagonal, 46) van decidir un dia fer el salt i establir-se com a empresàries.

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:22

Imatges

Dues de les ponents i la regidora de Dona i Polítiques d'Igualtat La regidora durant el seu discurs