173.000 euros per al comerç afectat econòmicament per la covid-19

Dijous, 30 de setembre de 2021 a les 14:45

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Canovelles ha obert una línia d’ajuts per ajudar els comerços, serveis i marxants que han vist afectada la seva activitat a conseqüència de les mesures adoptades per contenir la propagació de la covid-19. En total, es destinaran 173.000 euros i els ajuts es podran sol·licitar fins al 29 d’octubre.

L’ajut inclou tres línies de subvencions: la primera, destinada als marxants del mercat de productes no essencials; la segona, destinada als establiments d’hostaleria i restauració del municipi, i la tercera, als comerços o serveis de Canovelles considerats no essencials, entre els quals s’inclouen llibreries, empreses d’activitats culturals o d’activitats extraescolars i de lleure.

Pel que fa a les quantitats, els marxants (línia 1) poden optar a un ajut de 200 euros per parada; els establiments d’hostaleria i restauració (línia 2) poden rebre un ajut de 1.500 euros, mentre que la resta de comerços no essencials (línia 3) poden beneficiar-se d’un ajut de 300 euros.

Poden accedir-hi aquells autònoms o empreses que hagin iniciat la seva activitat abans del 2 de gener de 2021, que tinguin l’establiment o el centre de treball ubicat a Canovelles (s’inclouen també els titulars amb autorització de parada de venda no sedentària al municipi) i que hagin hagut de suspendre total o parcialment la seva activitat com a mesura derivada de l’aplicació de les mesures establertes per fer front a la covid-19.

Els interessats que compleixin amb les condicions requerides poden sol·licitar aquestes subvencions fins al 29 d’octubre. Podeu consultar les bases de la convocatòria aquí. La  tramitació de la sol·licitud es realitzarà per via telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Canovelles (a Catàleg de tràmits>Subvencions>Subvencions del sector comercial i de serveis afectats econòmicament per la situació de la covid-19).

 

Darrera actualització: 30.09.2021 | 14:51