L’Aplec de Canovelles: Una jornada de germanor per a tota la família

Dimarts, 19 de març de 2024 a les 15:00

L’1 d'abril, Canovelles celebrarà el seu tradicional Aplec una jornada de germanor amb una programació variada que promet diversió per a tots els assistents.

A partir de les 11 h del matí i fins a les 18 h, la zona esportiva de Can Duran es convertirà en l'epicentre de l'entreteniment. En aquest espai hi haurà un taller de maquillatge i disfresses i un espai lúdic infantil, perfectes per als més petits de la casa.

No faltarà l'emotiva missa en honor a Nostra Senyora de Bellulla, que tindrà lloc a les 11 h a l'església de Sant Fèlix, amb la participació de la Coral Rosa de Bardissa. A continuació, i dins l’església, es farà la representació teatral de la història de la mare de Déu trobada de Bellulla.

I a les 12.15 h, els assistents podran gaudir de la ballada dels Gegants de Canovelles des de l’era de Can Castells fins a la zona esportiva de Can Duran. La música en viu continuarà amb les sardanes interpretades per la Cobla Mediterrània a les 12.30 h, també a la zona esportiva de Can Duran.

Per als amants de la gastronomia, a les 14 h es durà a terme l’arrossada popular solidària. Els tiquets es podran adquirir el mateix dia de l'Aplec a partir de les 12 h a la font de Can Duran amb un donatiu simbòlic d’1 € per ració, que serà destinat a una entitat sense ànim de lucre.

A les 16 h de la tarda, els assistents podran aprendre nous passos de ball gràcies al Taller de Ball, organitzat per l’Associació Amigos por el Baile de Canovelles. I de 16 a 19 h, les portes de l’església de Sant Fèlix restaran obertes. A més, s’han programat visites guiades a les 17.15 h i a les 18.15 h.

Per posar fi a la jornada amb una nota melòdica, a les 17.30 h tindran lloc les havaneres a càrrec de Barcarola, amb l'acompanyament imprescindible del tradicional rom cremat.

L’Aplec de Canovelles promet ser una jornada plena d'emocions i activitats per a tota la família. No us ho podeu perdre!

 

 

Darrera actualització: 19.03.2024 | 15:09