Avui Canovelles n.125

Dimecres, 6 de juliol de 2022 a les 10:45

Aquest matí s’ha començat a distribuir l’Avui Canovelles especial Festa Major. L’edició número 125 inclou la programació de la festa, entrevistes a alguns dels protagonistes i informació sobre diversos actes programats en el marc de la Festa Major 2022.

Les pàgines centrals inclouen informació sobre les més de 70 activitats que conformen la programació de Festa Major, des de les activitats prèvies als focs artificials del dilluns, passant per activitats mítiques (com el Concurs de Truites, la Catxarrada, el Gran Partit de futbol entre Cans i Ovelles o la Tapa Solidària), cercaviles, correfocs, concerts i espectacles.

Fora de l’especial de Festa Major, l’Avui Canovelles també inclou altres informacions. En l’àmbit educatiu destaca la sessió de cloenda del Consell d’Infants de Canovelles així com el lliurament dels premis M. Lluïsa Prat i dels guardons Empresa Educa. A més, el butlletí informatiu recull tots els detalls sobre el Pla Local d’Infància i Adolescència.

En l’àmbit patrimonial descobrireu com va anar la presentació del llibre “Canovelles, en temps de guerra. Refugiats i solidaritat (1936-1939)”. I pel que fa a la cultura, trobareu un avanç la programació de tardor al Teatre Auditori Can Palots així com la programació del cicle Emergents.

 

Darrera actualització: 10.11.2022 | 16:23