Avui Canovelles n.123

Dijous, 3 de març de 2022 a les 17:00

L’edició número 123 de l’Avui Canovelles, que ja s’ha començat a repartir, inclou un recull d’imatges del Carnaval 2022. A més, trobareu tota la programació amb motiu del 8M, el programa de Sant Antoni Abat i un avançament del que serà la programació d’enguany de Sant Jordi i de l’Aplec.

A l’edició d’aquest mes de març també s’inclou informació detallada sobre el mercat del diumenge, que a partir del dia 6 de març recupera el seu espai habitual. En l’àmbit dels serveis a les persones, podeu llegir el diagnòstic sobre l’abordatge de l’Abús Sexual Infantil realitzat per Save the Children. I a la secció de patrimoni trobareu informació sobre el projecte de museïtzació de les troballes neolítiques.

Descobriu quins espectacles estan a punt d’arribar a Can Palots o el cartell del FEMAC 2022. Pel que fa a l’espai d’educació, s’inclou tota la informació sobre la Festa de l’Escola Pública i les preinscripcions per al curs vinent. I en esports, estigueu atents perquè torna la Canovelles-Montserrat.

Per últim, a la contraportada podeu llegir l’entrevista realitzada a Irene López, escriptora canovellina que acaba de publicar “Cuando la vida duele”.  

 

Fe d‘errates:

  • p.13 A la notícia de les votacions de l'última sessió plenària, la moció del grup municipal d'En Comú Podem per l'obertura del centre de recuperació de salut mental del Vallès oriental amb va ser aprovada, i no denegada tal com s'ha publicat,  amb 4 vots a favor d'ERC i En Comú Podem i 13 abstencions del PSC i Ciutadans.
Darrera actualització: 10.11.2022 | 16:22