Avui Canovelles n.117

Dijous, 17 de desembre de 2020 a les 15:00

Aquest dijous s’ha distribuït l’Avui Canovelles número 117, l’edició del mes de desembre que inclou informació sobre la programació de Nadal. El periòdic també inclou informació sobre l’aprovació del pressupost municipal, la reobertura de la biblioteca Frederica Montseny o la finalització de la pista polivalent al passeig de Mercè Rodoreda.

Pel que fa a la secció de notícies l’Avui Canovelles també inclou informació sobre la millora de la maquinària per a la neteja de la via pública o l’arranjament dels camins rurals. En l’àmbit educatiu, trobareu informació sobre la represa de l’espai familiar El Racó, entre d’altres. I, pel que fa als comerços del municipi, descobrireu les persones que regenten el Frankfurt d’El Local.

Pel que fa l’especial de Nadal, podeu consultar tota la programació i profunditzar en algunes qüestions com la campanya solidària de Nadal, l’arribada dels Reis Mags a Can Palots o les activitats familiars previstes per al 28 i 29 de desembre.

NOTA: Cal destacar que en el moment de tancament de l’Avui Canovelles encara eren vigents activitats nadalenques que finalment, i a causa de la situació sanitària, s’han hagut de suspendre. En aquest sentit s’han cancel·lat totes les activitats incloses dins l’apartat “Un Nadal amb estrella al Centre Cultural” a excepció del Caçatió Familiar i l’espectacle de clown. Per tal d’estar al dia de les possibles modificacions que puguin anar sorgint, us recomanem visitar el web municipal i seguir les xarxes socials de l’ajuntament de Canovelles.

Bon Nadal!!

Darrera actualització: 08.07.2021 | 11:00