Avui Canovelles n.114

Divendres, 6 de març de 2020 a les 10:20

Des d’aquest dimecres que ja podeu consultar l’edició de l’Avui Canovelles n. 114. El número d’aquest mes de març inclou un recull d’imatges del carnaval 2020 i les principals novetats respecte a l’adjudicació del nou contracte del servei de neteja viària i recollida d’escombraries.

També trobareu informació sobre algunes de les actuacions urbanístiques que s’estan realitzant o que ja s’han fet al llarg dels últims mesos com, per exemple, la urbanització de l’illa formada pels carrers d’Isidre Duran i Diagonal o les diverses actuacions d’asfaltat i millora de la via pública.

Pel que fa a l’àmbit cultural, descobrireu tots els detalls del FEMAC, la programació amb motiu de l’Aplec, i la programació de Sant Jordi. També trobareu informació sobre el programa d’actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones i sobre les jornades de portes obertes als centres educatius de Canovelles.

En aquesta edició, a més, podreu conèixer la Norma Bonilla, de La Ikastola; i llegir l’entrevista Miquel Fernández, director del FEMAC i protagonista de la contraportada.

 

Fe d‘errates:

  • p. 4 La imatge que acompanya el text “Voreres del carrer de França” no és la que apareix a l’Avui Canovelles, sinó la que trobareu als documents adjunts.
Darrera actualització: 10.11.2022 | 16:20