Avui Canovelles n.107

Dimarts, 10 de juliol de 2018 a les 00:00

Canovelles es preparar per la festa més esperada i participativa de l'any: la Festa Major de 2018 i l'edició 107 ha preparat un especial perquè estiguis al dia de tota la festa!

L'edició número 107 destaca per l'especial de Festa Major 2018 que té com a fil conductor "La història de Canovelles" amb motiu de la celebració dels 1.010 anys del municipi. El Concurs de Truites de Patates i la Rua de Carnaval d'Estiu, per exemple, són dues de les activitats que animaran a tothom a disfressar-se entorn a aquesta temàtica. Així mateix, l'especial inclou dues pàgines centrals amb tota la programació i entrevistes als organitzadors del primer festival multicultural de la festa "Etnika" i als encarregats de presentar la Festa Major: l'associació ACAP i el col·lectiu jove Kndurgnt, que ocupen la contraportada de la publicació.

A més de l'especial, l'Avui Canovelles ofereix pàgines de notícies, cultura, esports i opinió amb algunes de les notícies més destacades de l'actualitat al municipi. Destaquen la celebració de les Jornades Medievals, la Trobada de les nens i nenes mil·lenaris i la celebració de la Gala de reconeixements als Millors Esportistes de Canovelles, un acte que va omplir novament de gom a gom el Teatre Auditori Can Palots.

Pots descarregar l'edició 107 al document adjunt.

Darrera actualització: 06.09.2019 | 13:27