Aquest Nadal, cap infant sense joguina i cap família sense aliments

Dimarts, 15 de desembre de 2020 a les 14:40

Enguany l’objectiu és doble: joguines i aliments! L’Ajuntament, amb la col·laboració de les entitats del municipi, posa en marxa la campanya solidària ‘Cap nen i nena sense joguina, cap família sense aliments’.

La recollida d’aliments i de joguines es durà a terme a la plaça de Margarida Xirgu durant la celebració del Caga Tió (19 de desembre, de 12 h a 14 h), del Campament Reial (4 de gener, d’11 h a 14 h i de 16 h a 18 h, davant de l’Arbre dels Desitjos), i de la Recepció Reial (5 de gener, de les 17 h a les 22 h, a l’aparcament de davant de la plaça).

Durant els tres dies les persones que ho desitgin podran depositar aliments o joguines a l’estan on estarà el fullet solidari, dinamitzat pel programa de Col·laboradors. Les persones que desitgin fer-hi una aportació, hauran de tenir en compte que les joguines han de ser noves o estar en bon estat, no sexistes ni bèl·liques, i funcionar sense piles.

A banda d’aquests dies, durant totes les festes els comerços associats a Comerç Actiu i els clubs esportius de Canovelles habilitaran punts de recollida solidaris perquè la gent pugui participar en la campanya. Concretament, aquest dimarts 15 de desembre comença la recollida a les botigues de Comerç Actiu, que s’allargarà fins al dia 30.

També se suma a la campanya solidària el CAP de Canovelles, que habilitarà un punt de recollida de joguines i aliments.

Les entitats col·laboradores són Col·laboradors de l’Ajuntament, Club Handbol Canovelles, Unió Esportiva Canovelles, Club Atletisme Canovelles, Bàsquet Canovelles, Comerç Actiu, Associació d’Ajuda Cívica Betesda i el CAP.

Darrera actualització: 15.12.2020 | 14:40