Encara us podeu inscriure als programes Vacances per créixer i Vacances ESO

Dilluns, 24 de juny de 2019 a les 13:00

De l'1 al 12 i del 15 al 26 de juliol es duran a terme dos programes educatius per a infants i joves gràcies a l'ONG Save the Children. Es tracta dels programes Vacances per créixer i Vacances ESO.

El programa Vacances per créixer està destinat a infants de P3, P4 i P5 i a les seves famílies i es dura a terme de dilluns a divendres de 10.00 h a 13.00 h a la ludoteca La Quitxalla. Les sessions estan dirigides a jugar plegats i gaudir d'activitats com jocs tradicionals, psicomotricitat o ioga.

Per la seva part, les Vacances ESO es realitzaran a la ludoteca del Teatre Auditori de Can Palots. L'objectiu del programa és acompanyar als nois i noies que aquest curs hagin cursat 6è de primària o ESO oferint-los suport en l'estudi i la preparació d'exàmens. Les sessions es realitzaran de dilluns a dijous de 15.00 h a 18.00 h.

Ambdues propostes estan organitzades per l'ONG Save The Children amb la col·laboració de l'Ajuntament de Canovelles i els establiments Bonpreu i Esclat. Per a més informació us podeu dirigir a Serveis Socials de l'Ajuntament de Canovelles.

Darrera actualització: 24.06.2019 | 13:27