Com accedir al CAP de Canovelles?

Dilluns, 6 de juliol de 2020 a les 15:40

Els professionals del CAP insten a la ciutadania a contactar amb el centre de manera telemàtica en cas de necessitar-ho. Els usuaris poden contactar amb el CAP a través del web de programació de visites, del telèfon o del correu electrònic.

Així aquelles persones que necessitin algun tipus d’atenció poden explicar la seva situació a través del web de programació de visites de l’Institut Català de la Salut que es converteixi, així, en la via principal per demanar visita i resoldre dubtes. En aquest web s’ha habilitat un espai per descriure breument quina és la vostra necessitat, ja sigui atenció mèdica, renovació de medicació, informació sobre la incapacitat laboral o sobre qualsevol altre tràmit.

En cas de no poder dur a terme la petició a través del web, es pot fer via telèfon al 93 326 89 01, o al mateix CAP al 93 846 83 28 i 93 846 83 03. Davant una urgència cal trucar al 061. Els professionals d'atenció primària atendran la petició i donaran una resposta adequada a cada cas, ja sigui indicar si cal dirigir-se presencialment al CAP o si la consulta es pot resoldre sense haver de desplaçar-se fins al centre. 

A més, continua existint l’opció de contactar amb els professionals de referència a través de l’espai digital La Meva Salut i l’eConsulta.

Darrera actualització: 06.07.2020 | 15:25