L’11 i 12 de juny se celebra el Festival ArtMov 2021

Dimarts, 8 de juny de 2021 a les 13:15

El Teatre Auditori Can Palots acull aquest divendres i dissabte 11 i 12 de juny el Festival ArtMov 2021. La cita arriba després que l’organització posposés la passada edició, prevista pel novembre de l’any passat, i compta amb un programa on s’inclou cinema, poesia, música i una taula rodona sobre l’art i les presons.

Els dies 11 i 12 de juny, i sota el títol “Un mundo post-ARTpocalíptico”, arriba a Can Palots el Festival ArtMov, la cita cultural organitzada per l’entitat True Col·lective que pretén ser el punt de trobada de l’art a Canovelles. Enguany la mostra es concentra en dues jornades de tarda i pretén reflexionar sobre la importància de l’art com a eina transformadora.

Pel que fa a la programació, divendres 11 de juny a partir de les 16 hores tindrà lloc la projecció dels curtmetratges presentats de la categoria social i oficial i, a les 19.45 hores, es realitzarà la presentació del festival i la inauguració de l’exposició que l’acompanya. Al vespre, tindrà lloc la Poesia Secreta, un esdeveniment amb una ubicació desconeguda al qual només podran accedir aquelles persones que hagin rebut la invitació i que confirmin l’assistència.

Dissabte 12 de juny, a les 16 hores, està programada una Jam Sessions i, a les 19 hores, tindrà lloc una taula rodona sobre l’art a la presó on hi participarà Àngela Martínez Peinado, tècnica de l’àrea artística dels serveis de rehabilitació de la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima (SMPRAV). Per últim, es posarà el punt final a l’ArtMov 2021 amb la gala final, prevista per a les 20 hores.

Tots els actes tenen l’aforament limitat seguint les mesures establertes per a la covid-19 i, a excepció de la Poesia Secreta, no cal reservar prèviament, sinó que es respectarà l’ordre d’arribada.

Cal destacar que aquesta edició del Festival ArtMov s’havia de dur a terme del 13 al 15 de novembre de l’any passat, però la pandèmia de la covid-19 i les restriccions del moment van portar a l’organització a posposar l’edició fins ara.

El Festival ArtMov està organitzat per True Col·lective i compta amb la col·Labotració de l’Ajuntament de Canovelles, de la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima (SMPRAV) i de Dimas, que gràcies als joves del programa +oportunitats, dona suport a la producció de l’esdeveniment.

Darrera actualització: 08.06.2021 | 13:21