Xocolatada solidària. Taca't pel càncer infantil

Dilluns, 14 de gener de 2019 a les 17:00

El divendres 15 de febrer es realitzarà una xocolatada solidària per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil.

Actualment, un 20% de nens amb càncer no superen la malaltia i el 80% es curen però, a vegades, amb seqüeles importants. El 15 de febrer, Dia Internacional del Càncer Infantil, s'organitzaran xocolatades solidàries per poder recaptar fons i ajudar a la investigació d'aquesta malaltia.

Amb la vostra donació s'aconseguirà millorar els tractaments de càncer infantil i apropar-nos al somni que tots tenim: que un dia tots els infants i adolescents amb càncer es puguin curar.

Xocolatada Solidària són 8 associacions unides per tenir infants patint la malaltia i que fa anys que treballen per fer accions, per tal de recaptar diners per a la investigació del Càncer Infantil. Els uneix també el compromís amb la institució que tant els ha donat, l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. Enguany és la segona edició però la primera campanya que fan conjuntament. A la seva primera edició, al 2018, es van realitzar 319 xocolatades amb una recaptació total de 158.300€.

Organitza una Xocolatada Solidària a la teva escola, empresa o entitat per tal de recaptar fons per a la investigació d'aquesta malaltia. Consulta el mapa per conèixer on seran les xocolatades.

Com poder organitzar la Xocolatada Solidària:

  • Cal inscriure's a la web http://xocolatadasolidaria.org
  • L'associació o grup que s'hi inscrigui rebrà el quit de comunicació (flyers i pòsters)

A més, hi haurà un concurs de fotografia on les tres millors fotografies de les xocolatades rebran un premi consistent en un lot de xocolates Blanxart. A què esperes per inscriure't-hi?

 

Darrera actualització: 14.01.2019 | 18:30