La Biblioteca Frederica Montseny celebra la Setmana de la Natura

Dimarts, 25 de maig de 2021 a les 15:00

Del 24 de maig al 5 de juny se celebra la Setmana de la Natura i la biblioteca Frederica Montseny ha programat dos tallers per tal de conscienciar sobre la importància de la biodiversitat: el 27 de maig es realitzarà un taller sobre abelles i insectes pol·linitzadors mentre que el 3 de juny tindrà lloc un taller sobre amfibis i rèptils.

La Setmana de la Natura, que se celebra al voltant del dia mundial del Medi Ambient, és una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura i té per objectiu conscienciar i actuar localment per reduir la pèrdua de la biodiversitat al planeta. Així del 24 de maig al 5 de juny, es realitzen prop de 300 activitats per a la conservació de la natura arreu de Catalunya. En aquest sentit, la biblioteca se suma a la iniciativa i programa dos tallers.

El primer taller, que porta per títol “Construïm un hotel d’insectes”, es realitzarà el dijous 27 de maig a partir de les 18 hores. Es tracta d’una activitat divulgativa sobre les abelles i els insectes pol·linitzadors que pretén donar a conèixer l’impacte dels insectes a la nostra vida. A més, inclou una part pràctica en la qual, i per equips, els participants construiran un hotel d’insectes. L’activitat va dirigida a famílies amb infants a partir dels 8 anys.

D’altra banda, el dijous 3 de juny a partir de les 18 hores, es durà a terme el taller anomenat “Coneguem els amfibis i rèptils”. En aquesta ocasió, l’activitat va dirigida a famílies amb infants a partir dels 4 anys i pretén ser un taller molt dinàmic i pràctic on els infants toquen, observen i descobreixen diferents animals vius.

Les activitats, que durà a terme l’Associació Gestió Natural, són gratuïtes. No obstant això, les places són limitades i cal inscripció prèvia a través del correu de la biblioteca b.canovelles.fm@canovelles.cat o del número de telèfon 93 861 89 80.

Darrera actualització: 25.05.2021 | 15:27

Imatges

Taller sobre abelles Taller sobre amfibis