Unes 900 persones han celebrat la 51a edició de l'Homenatge a la Vellesa

Dilluns, 3 de desembre de 2018 a les 11:10

La celebració va comptar amb una visita al poble de Valls (Tarragona) i dinar i ball al restaurant El Álamo, amb pastís d'aniversari inclòs.

Canovelles va celebrar la tradicional excursió amb motiu de l'Homenatge a la vellesa, el passat divendres, 30 de novembre amb gairebé 900 persones, entre avis i àvies majors de 65 anys i acompanyants. 

L'excursió va començar amb una visita al poble de Valls (Tarragona), després, els participants es van dirigir al restaurant El Álamo, on va tenir lloc el dinar i el ball de fi de festa, en un ambient festiu i molt agradable. L'alcalde i la regidora de Gent Gran van aprofitar per agrair als assistents tota una vida d'esforç i treball per ajudar als altres: “L’objectiu d’aquesta excursió és fer un parèntesis en la vida quotidiana i compartir un dia de somriures. Gracies a tots i totes per acceptar aquesta invitació de l’Ajuntament a el merescut homenatge als nostres veïns i veïnes més grans. Només és un detall, una petita mostra del nostre agraïment a tot el que heu fet i continueu fen perquè Canovelles cada dia sigui un poble una mica millor. No em puc imaginar que seria Canovelles sense vosaltres, sense la vostra feina, sense el vostre compromís i el vostre amor”, va expressar l'alcalde. També va expressar el seu agraïment a les empreses Saplex, KH lloreda i Coaliment per la seva col·laboració.

La celebració va comptar amb un pastís amb motiu del 51è aniversari de la trobada. Joan Guri i Anna Plans, l'avi i l'àvia més grans de  l'excursió , amb 94 anys cadascú van ser els encarregats de tallar el pastís.

FESTA DE BENVINGUDA A L'HIVERN
El proper 14 de desembre, a les 10 h, la gent gran de Canovelles celebrarà la Festa de benvinguda a l'hivern, al Teatre Auditori Can Palots.

Darrera actualització: 05.12.2018 | 08:41

Imatges

Elsa avis més grans