Inscripcions exhaurides per a la formació gratuïta Gira-Dona

Divendres, 28 de febrer de 2020 a les 12:15

Ja s’han exhaurit les inscripcions per a la formació ‘Troba la teva ruta’ del projecte Gira-Dones, una iniciativa finançada per Coca-Cola i on participa Dona Activa Fòrum. No obstant això, les dones d’entre 18 i 60 anys interessades a realitzar la formació cal que es posin en contacte amb Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canovelles, ja que es valora repetir la formació més endavant.

L’objectiu del programa Gira-Dona és impulsar l’emprenedoria de les dones mitjançant un procés de motivació, formació i acompanyament que faciliti la presa de decisions i la posada en marxa, si escau, de la seva idea de negoci. La formació és totalment gratuïta i està dirigida a dones d’entre 18 i 60 anys que vegin l’emprenedoria com una alternativa d’ocupació o que volen reinventar el seu negoci.

Durant la formació (dues sessions de 5 hores cadascuna), les participants podran conèixer les seves possibilitats a través de dinàmiques grupals. Després, accediran a una formació on-line per madurar la seva idea de negoci. I, a més, els 10 millors projectes a nivell estatal podran participar en una tercera fase que inclou 6 mesos de mentoria.

Més informació

  • Per a més informació cal contactar amb Promoció Econòmica trucant al 93 846 39 90 o bé enviant un correu a baroom@canovelles.cat
Darrera actualització: 28.02.2020 | 11:49