Incorporació de personal a través diferents programes subvencionats pel SOC

Dijous, 21 de gener de 2021 a les 11:30

Gràcies a programes subvencionats pel SOC i el Fons Social Europeu, l’Ajuntament de Canovelles incorpora un total de 10 persones per reforçar diferents departaments del consistori. Els perfils contractats inclouen auxiliars de la llar, tècnics de serveis social, peons o auxiliars administratius, entre d’altres.

Durant el període que va del desembre de 2020 al febrer de 2021, l’Ajuntament de Canovelles ha contractat 10 persones per reforçar alguns serveis i departaments del consistori alhora que fomenta l’ocupació i la formació de persones del municipi en situació d’atur. Les contractacions, que inclouen perfils molt diversos, estan subvencionades pel SOC i el Fons Social Europeu i tenen una durada d’entre sis mesos i un any.

Així, en el marc del programa Referent d’ocupació juvenil, s’ha incorporat una personal que, durant un any, realitzarà tasques d’orientació i assessorament laboral amb joves. Emmarcat dins la convocatòria de Treball als barris s’ha contractat, per un període de nou mesos, un paleta, dos peons, dos auxiliars de la llar i dos tècnics de serveis socials. També s’ha incorporat una netejadora en el marc del programa Treball i formació. I finalment, s’ha incorporat al consistori un jove en pràctiques del programa Garantia juvenil que realitzarà tasques d’auxiliar administratiu durant els propers sis mesos.

Totes les convocatòries estan destinades a persones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). 

Darrera actualització: 21.01.2021 | 10:22