Oberta la convocatòria d'ajuts al lloguer per a persones d’entre 36 i 64 anys

Dimarts, 16 d'abril de 2024 a les 09:00

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria d'ajuts al lloguer destinada a las persones que tinguin entre 36 i 64 anys. El termini de presentació de sol·licituds ja està obert i finalitza el 10 de maig a les 14 hores.

La finalitat d’aquest ajut és facilitar l’accés i la permanència en un habitatge o habitació a les persones que en data 26/02/2024 tinguin de 36 a 64 anys, que siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya, hi estiguin empadronats i compleixin el requisits de la convocatòria.

El procediment de concessió és el de concurrència competitiva fins a l’esgotament del finançament disponible, és a dir, no es donen per l’ordre d’arribada de les sol·licituds. Es valoraran i s’aplicaran les puntuacions dels expedients per a la seva concessió.

Podeu consultar tota la informació, incloses les bases i l’import màxim de l’ajut, a l’espai web del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

On es poden presentar les sol·licituds?

Les sol·licituds es poden presentar preferentment, a través de mitjans electrònics al web de la Generalitat de Catalunya. Si es tracta d'una persona sol·licitant del Vallès Oriental també pot registrar la seva sol·licitud amb la documentació requerida al Registre electrònic del Consell Comarcal.

De manera presencial, es poden presentar a l’oficina comarcal d’habitatge del Vallès Oriental, que atendrà sempre amb cita prèvia. A més, podeu preguntar dubtes al telèfon 93 465 50 83 o al correu electrònic habitatge@vallesoriental.com .

 

Darrera actualització: 16.04.2024 | 09:04