En aquest espai disposeu de tota la informació sobre la Festa Major 2022!

Visca els Cans! Visca les Ovelles! Visca Canovelles!

 • Policia Local durant la Festa Major Balanç de la seguretat durant la Festa Major 27-07-2022

  Durant el període de la Festa Major de Canovelles, la totalitat dels efectius de la Policia Local han estat operatius per donar cobertura a la seguretat dels diferents actes programats. Amb tot, un total de 35 agents han estat de servei del 21 a 26 de juliol.

 • Cròniques dia 5 Cròniques de la Festa Major 2022. Dia 5 | epíleg: Clàudia 26-07-2022

  Per quart any consecutiu, la Festa Major dels Cans i les Ovelles serà explicada, jornada a jornada, a través de la mirada d’un relator. Enguany, l’escollit de testimoniar l’activitat festiva serà el canovellí Sergio García (1990), que es dedica a la comunicació estratègica i és l’autor del bloc de viatges Singularia. Ha estat vinculat al Canovelles Bàsquet Club durant deu anys i habitualment escriu a la revista ‘Gent de Canovelles’. A continuació podeu llegir la crònica de l'últim dia, el dilluns 25 de juliol.

 • Dia 4 Cròniques de la Festa Major 2022. Dia 4: En necessitàvem tan poc! 25-07-2022

  Per quart any consecutiu, la Festa Major dels Cans i les Ovelles serà explicada, jornada a jornada, a través de la mirada d’un relator. Enguany, l’escollit de testimoniar l’activitat festiva serà el canovellí Sergio García (1990), que es dedica a la comunicació estratègica i és l’autor del bloc de viatges Singularia. Ha estat vinculat al Canovelles Bàsquet Club durant deu anys i habitualment escriu a la revista ‘Gent de Canovelles’. A continuació podeu llegir la crònica del diumenge 24 de juliol.

 • Acte cancel·lat - castell de focs Se suspèn el Castell de Focs a Can Gall 25-07-2022

  En vista que Canovelles es manté al nivell 2 del Pla Alfa, queda suspès el permís de foc per poder dur a terme el Castell de Focs artificials de fi de festa. En conseqüència, l’Ajuntament de Canovelles es veu en l’obligació de suspendre l’activitat.

 • Crònica dia 3 Cròniques de la Festa Major 2022. Dia 3: Magnetismes sagrats 24-07-2022

  Per quart any consecutiu, la Festa Major dels Cans i les Ovelles serà explicada, jornada a jornada, a través de la mirada d’un relator. Enguany, l’escollit de testimoniar l’activitat festiva serà el canovellí Sergio García (1990), que es dedica a la comunicació estratègica i és l’autor del bloc de viatges Singularia. Ha estat vinculat al Canovelles Bàsquet Club durant deu anys i habitualment escriu a la revista ‘Gent de Canovelles’. A continuació podeu llegir la crònica del dissabte 23 de juliol.

Més notícies